Тостер банички

Тостер банички

Потребител#167180Потребител#167180
Готвач
278
1k
371
970
1
01/04/2016
"Най-хрупкавите банички"
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 149
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазвам едната кора с олио или разтопено масло тук-там, не много. Отгоре слагам другата кора и нея леко намазвам.

Мислено кората разделяме на 3 части. В средната част поръсвам с натрошено сирене, до средата. С лявата страна покривам, плънката, дясната страна захлупвам върху лявата. Образува се правоъгълник.

И започваме да прегъваме, като намазняваме след всяко прегъване, докато се получи баничка. Намазваме края с вода, а отвън леко с мазнина от двете страни. Печем в тостера до златисто.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Яница Николова
Чудесни са!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 16:19
стават ако бързате, но са сплескани макар и хрупкави....нищо общо с меката пухкава бухнала баничка
2
0
Потребител#167180
Въпрос на вкус!
0
0