Начин на приготвяне
В тавичката, в която ще печем пилето под шуба, най-отдолу слагаме пилешкото филе, което е разполовено на две (изтънено като за пържолки), овкусяваме със сол и черен пипер.
Картофите обелваме, измиваме и нарязваме на шайби с дебелина около 1 см.
Подреждаме плътно едно до друго, така че да покрием месото, посоляваме. Гъбите изчистваме, (но без да се мият) и плътно подреждаме една до друга с отворената част нагоре. Леко посоляваме.
Майонезата слагаме в купа и към нея добавяме 150 мл вода, хубаво разбъркваме и поливаме отгоре.
Кашкавала настъргваме и разпределяме навсякъде, трябва да покрива всичко. Печем на 180 градуса до зачервяване на кашкавала.