Начин на приготвяне
Наредете вратните пържоли в тава една до друга, поръсете със сол и пипер на вкус, намажете ги отгоре обилно с майонезата и сложете върху тях нарязаните гъби.
В тази рецепта използвах консервирани гъби, може да използвате и пресни, но в случая бланшираните са по подходящи.
Сложете чаша вода между месото, като внимавате да не изливате върху майонезата. Ако се размие във водата, няма страшно, но е добре да стои върху пържолата.
Завийте тавата с алуминиево фолио и сложете в загрята фурна на 180 градуса за час.
Извадете тавата, махнете фолиото и отгоре обилно поръсете с настърган кашкавал, сложете отново в печката без фолио за 10 минути до получаване на златиста кашкавалена коричка
Коментари