Гюзлеми с лапад и сирене
Gjuzleme sa zeljem i sirom
gotvach.bg»Рецепти»Баница»Гюзлеми»Гюзлеми с лапад и сирене

Гюзлеми с лапад и сирене

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k11k5
Гюзлеми с лапад и сирене
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
15/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
12 бр.
"Уникално вкусни, направо ги опитайте и се убедете сами"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лапада измиваме и попарваме в солена вода, изцеждаме и леко го запържваме с малко олио и джоджен.

Добавяме и яйцето към лапада. Върху една кора разстиламе малко от лапада, натрошаваме от сиренето и малко масло.

Краищата сгъваме така че да се получи квадрат и притискаме, за да не се отворят. Пекат се от двете страни в тиган с малко олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: