Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»НЕпържени филийки

НЕпържени филийки

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
3532k9812k2
НЕпържени филийки
Снимка: Наталия Петрова
2 / 4
22/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Баба разбра за високия холестерол на дядо и веднага взе мерки"

Необходими Продукти

  • За две филийки
  • хляб - 2 филийки
  • яйца - 1 бр.
  • сол - щипка
  • олио - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбива хубаво със щипка сол.

Включваме сандвич тостера да загрее и щом загрее, мажем с помощта на четка малко олио на дъното на тостера, след това потапяме филийката в яйцето и от двете страни и я слагаме в тостера.

Така приготвяме и другата филийка и след като я сложим в тостера, го затваряме.

Филийките няма да могат да се изпекат от двете страни едновременно затова след като се изпекът от едната страна ги обръщаме от другата.

Ако искате филийките да са по хрупкави ги печете повече време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Много добре
29.10.2023 08:39