Пушен пилешки аламинут

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Пушен пилешки аламинут
Снимка: Monika Ivanova
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
4 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
9 мин.
Порции
2
"Вижте каква вкусотия е сътворила Моника с пилешко и колбас"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 1 бр. пушено
  • пушено сирене - 150 г
  • колбаси - 1 бр. шунков кренвирш
  • доматено пюре - 3 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • магданоз - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от пушеното бутче се почиства от костите и се реже на малки кубчета. Кренвиршът се реже на кръгчета.

Олиото се сипва в тиган, в който се слагат месото и кренвиршите. Запържват се около 3-4 минути, след което се добавя пушеното сирене и пюрето.

Ястието се разбърква докато всичко се овкуси добре. Сервира се поръсено с нарязан на ситно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: