Пилешки хапки в гнездо

Natalia GeorgievaNatalia Georgieva
Новак
224728
Пилешки хапки в гнездо
Снимка: Natalia Georgieva
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6-8
"Имаме разкошно предложение за обяд, на което не може да кажете не - вкусно и диетично"

Необходими Продукти

  • пилешки пържоли - 6 бр. или 6 обезкостени пилешки бутчета
  • куркума - 1 1/2 ч.л.
  • лимони - 1 бр.
  • риган - 1 с.л.
  • канела - 1 ч.л.
  • морска сол - 1 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • кокосово масло - или ГХИ или за намазване на ел.плоча или тиган.
  • зелена салата - 1 - 2 връзки (зависимост от големината)
  • моркови - 2 - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите или обезкостените бутчета се нарязват на хапки и се поръсват с подправките и лимоновия сок, оставят се в тази марината да преседят около 2-4 часа в хладилник, след което се изпичат на ел. плоча или тиган, намазнени с маслото.

След като се изпече месото се поднася в нарязана зелена салата или айсберг и малко нарязан на тънки лентички морков.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: