Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Студено предястие с риба тон и сметана

Студено предястие с риба тон и сметана

Студено предястие с риба тон и сметана
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Перфектното предястие е приготвено с много въображение и поднесено с финес"

Необходими Продукти

  • краставици - 2 бр.
  • риба тон - 1 консерва (150 г)
  • лимонов сок - 2 - 3 с.л.
  • сол
  • заквасена сметана - 3 - 4 с.л.
  • майонеза - 2 - 3 с.л.
  • копър
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете краставиците и ги срежете през средата, а след това и по дължина /да се получат лодки/.

Издълбайте вътрешностите и овкусете със сол.

Напълнете ги с риба тон от консерва, върнете парченцата краставички, които сте отстранили от вътрешността, гарнирайте със заквасена сметана.

Поръсете с лимонов сок, полейте с майонеза и поръсете със ситно нарязан копър /може и сух/.

Поднесете предястието охладено в подходящ поднос.

Студеното предястие с риба тон и сметана е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Страхотна идея ще я пробвам.
17.08.2016 11:37
1