Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Картофена салата»Картофена салата с риба тон

Картофена салата с риба тон

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Картофена салата с риба тон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4-6
"Готвач препоръчва - поднесете тази салата с бяло вино"

Необходими Продукти

  • картофи - 500 г
  • риба тон - 200 г филе, от консерва
  • боб - 1 ч.ч. сварен боб
  • зелен фасул - 2 шепи
  • чушки - 2 печени
  • кашкавал - 200 г
  • маслини - 1 ч.ч. обезкостени зелени
  • яйца - 2 броя сварени
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин - 60 мл
  • оцет - 4 с.л.
  • магданоз - 4 стръка
  • лимонов сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода, обелете ги и ги нарежете на малки кубчета.

Нарежете маслините на колелца, кашкавала - на тънки правоъгълни парчета, и чушката - на ивички.

Смесете всичко в голяма купа, сложете филето риба тон, 2 вида сварен фасул и объркайте всичко със сол, черен пипер, зехтин, оцет и лимонов сок.

Поднесете с нарязано на четвъртинки яйце и малко накълцан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
57
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Пепи
Пепи
Как се яде такава гнусотия,не ми е ясно?!На всичко отгоре ,зеления фасул е суров!
01.11.2013 18:50