Пълнен шаран

Пълнен шаран
Снимка: цветослава киркова
1 / 3
06/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
"Майсторско изпълнение, с което да впечатлите гостите на трапезата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кромида на дребно и го задушете, добавете нарязаните на едро гъби и след това ориза, пържете, докато оризът придобие стъклен цвят, налейте вода, добавете подправките и оставете на котлона, докато течността се изпари.

Изкормете шараните, измийте ги и ги посолете от вътрешната страна, напълнете с плънката и прихванете отвора с клечки за зъби (по желание може и да го зашиете) .

Сложете рибата в подходяща тава върху хартия за печене, налейте мазнина и покрийте с фолио, печете около 30 минути на 220 градуса, след това свалете фолиото и допечете рибата.

Отгоре може да подредите резени чушки и лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: