Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пълнен шаран»Пълнен шаран на скара

Пълнен шаран на скара

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Пълнен шаран на скара1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Хем пълнен, хем на скара - как да му устоиш?"

Необходими Продукти

  • шаран - 1 бр.
  • лук - 3 глави
  • олио - 2 с.л.
  • стафиди - 2 с.л.
  • орехи - 1 ч.ч.
  • джоджен
  • сол
  • черен пипер
  • брашно - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата и я овкусете със сол и черен пипер.

Нарежете лука на тънки филийки и прибавете стафидите, нарязаните орехи, стрития джоджен, сол и черен пипер. Разбъркайте,

Напълнете шарана със сместа и го зашийте. След това го оваляйте във брашно и го изпечете на намазана с мазнина скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: