Начин на приготвяне
Крема, който ползвах, е от прахообразните без термична обработка. Направете го по описанието на опаковката, като си пригответе необходимото количество прясно мляко, за да го разбиете.
Вземете форма за торта с падащ ринг, сложете на дъното бишкоти, за да ви е по лесно да ги подредите може да ги начупите на половинки, покрийте цялото дъно с бишкотите, почистете и нарежете кивито, покрийте бишкотите с част от крема, наредете малко от кивито, покрийте с малко натрошени целувки и сложете нов ред бишкоти, пак крем, плодове, останалите натрошени целувки и последно покрийте с бишкоти, крем и най-отгоре покрийте с колелца киви.
Сложете така приготвения десерт в хладилника и оставете за поне 6 часа. Бишкотите ще омекнат от крема и той ще стегне. Внимателно с нож минете по стените на формата, махнете ринга и поднесете.