Пълнени круши с орехи, мед и карамел в бутер тесто

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1504
1411
1537
5
06/11/2016
"Сега остава само да решите дали да поднесете тези круши със сладолед или не "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо885
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • круши - 4 бр
  • орехи - 1 ч.ч
  • мед - 4 с.л
  • топинг - 2 с.л. карамел
  • бутер тесто - 1 пакет
  • захар
  • канела
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крушите се обелват, като оставяте дръжката и със специален уред за вадене на сърцевината се изрязват.

Завирате вода, в която сте прибавили захар и малко канела, прибавяте крушите и разбърквате, когато омекнат ги вадите и изцеждате. В купа омесвате натрошените орехи с меда и карамела.

Пълните крушите и от бутер тестото нарязвате ленти, с които обвивате крушите и поръсвате със захар и малко канела. Печете в загрята фурна на 180 градуса до златисто.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар