Начин на приготвяне
Пилето нарязваме на парчета и слагаме да се свари в подсолена вода заедно с нарязан едро лук и целите скилидки чесън. Свареното пиле обезкостяваме и смиламе заедно със сварените лук и чесън.
Към получената кайма прибавяме сиренето Крема и с непрекъснато разбъркване добавяме олиото. Отделяме копър за украса, а останалия нарязваме на ситно и половината прибавяме към сместа.
Другата половина от копъра разбиваме с меко краве масло и сол. Пиперките почистваме от дръжките и семената и напълваме плътно с приготвената смес от пилето. Напълнените пиперки нарязваме с остър нож на широки филийки.
Доматите също режем на кръгчета. В чинийките подреждаме доматени резенчета и върху всяко слагаме по едно кръгче от пълнените пиперки. Отгоре слагаме от маслото с копъра и украсяваме със стръкче копър.