Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Канелони с три сирена и бешамелов сос

Канелони с три сирена и бешамелов сос

Канелони с три сирена и бешамелов сос5 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Гледаме тази великолепна рецепта и вътрешно ликуваме, че не сме на диета"

Необходими Продукти

  • канелони - 13 бр.
  • масло - 70 г
  • брашно - 4 с.л.
  • прясно мляко - 700 мл
  • индийско орехче - 1 ч.л.
  • сирене - 150 г
  • крема сирене - 125 г
  • топено сирене - 100 г
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото в подходящ съд. Прибавете брашното, индийското орехче и разбъркайте енергично с дървена лъжица.

Прибавете на тънка струйка прясното мляко, като бъркате непрекъснато. Гответе, докато сосът се сгъсти, и отстранете съда от котлона.

В купа смесете крема сиренето, натрошеното сирене и яйцето. Разбъркайте до хомогенност.

Напълнете канелоните със сместа от сирене.

В подходяща тава за печене наредете канелоните, като предварително сте намазали дъното с бешамелов сос. Полейте с останалия бешамелов сос.

Сложете тавата в предварително загрята фурна и запечете до златист загар.

Преди готовност наредете топеното сирене, нарязано на парчета.

Допечете до разтопяването му.

Канелоните с три сирена и бешамелов сос са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Диана
Диана
Чудесни!
22.11.2016 16:29