Начин на приготвяне
В купа смесете сухите съставки. В друга купа разбийте яйцата, олиото и айряна.
Добавете ги към сухата смес и разбъркайте. Накрая добавете горещото кафе и разбъркайте. Разделете сместа на две равни части.
Изпечете два блата във форма 24 см. Оставете да се охладят. Пригответе крема според указанието. Добавете разбитата сметана и течния шоколад.
Добавете желатина, приготвен според указанието и разбъркайте.
В тенджерка сипете 2/3 от млякото със захарта.
В останалото разтворете пудинга и го добавете към врящото мляко. Бъркайте, докато се сгъсти. Оставете да се охлади. В подходяща чиния поставете ринг. Сложете един блат и изсипете розовия крем.
Върху него подредете кроасаните. Залейте с шоколадовия крем и поставете втория блат. Оставете в хладилника за една нощ.
На следващия ден свалете ринга и украсете шоколадовата торта по ваше желание.
Шоколадовата торта с кроасани и бял топинг е готова.