Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено сирене»Печено сирене Халуми с гъби

Печено сирене Халуми с гъби

Анелия ЦоневаАнелия Цонева
Готвач
924101491
Печено сирене Халуми с гъби1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • халуми - 100 г
  • зехтин - 2 ч.л.
  • мед - 1 с.л.
  • масло - 1 с.л.
  • печурки - 4 бр. едри
  • черен пипер - на вкус
  • рукула - 200 г
  • чери домати - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето на 4 равни парчета и ги намажете от двете страни със зехтин.

Запечете от двете страни на грил тиган, докато се отпечатат решетките на грила и докато е още топло посипете с меда.

В обикновен тиган разтопете маслото и запържете нарязаните на колелца гъбки за не повече от 2 мин. и подправете с черен пипер.

Разстелете в чиния руколата, отгоре разпръснете гъбите, а най-отгоре подредете парчетат сирене. Украсете с чери домати, разрязани на две.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: