Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Орехова торта»Бисквитена торта с орехи и хляб

Бисквитена торта с орехи и хляб

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4121k1621
Бисквитена торта с орехи и хляб2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Бисквитена торта с хляб? Да, правилно сте чули, но за да разберете подробности, трябва да прочетете внимателно цялата рецепта"

Необходими Продукти

  • бисквити - 2 пакета Закуска
  • хляб - средата
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • пудра захар - 1 ч.ч.
  • какао - 1 пакет
  • сухо мляко - 1 пакет
  • орехи - 200 г (счукани или смлени)
  • маргарин - 1 малък
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Средата на хляба се накисва в студена вода и се изстисква леко с ръце.

В купа се разбърква изстисканата среда, какаото, сухото мляко, орехите, пудрата захар и маргаринът.

Бисквитите се потапят в млякото и се редят ред бисквити, ред крем, ред бисквити, ред крем и т.н., като отгоре се завършва с крем.

Тортата се украсява с орехи, шоколадови пръчици или друго.

Оставя се да престои за 1-2 часа в хладилника.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: