Пита Стефани

Пита Стефани
Снимка: Николина Згуровска
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Вместо руло пригответе пита Стефани. Така ще има повече за всички"

Необходими Продукти

  • кайма - 1 кг
  • яйца - 3 бр. сварени
  • моркови - 2 - 3 големи полусварени
  • гъби - 100 гр. мариновани
  • кисели краставички - 5 - 6 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • олио - за намазване на тавичката
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме каймата, ако не е овкусена, и я разделяме на две равни части.

Намазваме средно голяма тавичка с олиото и разстиламе едната половина от каймата като навдигаме краищата, така че да се получи малка стеничка.

Нарязваме всичко останало на кубчета и изсипваме сместа върху каймата, след което покриваме добре с останалата половина от нея.

Намазваме отгоре с малко олио и слагаме да се пече на 200 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: