Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с извара и чесън

Разядка с извара и чесън

ИринаИрина
Новак
157121
Разядка с извара и чесън
Снимка: Ирина
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Най-бързата разядка, подходяща за всяко питие и повод"

Необходими Продукти

  • извара - 500 г
  • яйца - 2 бр.
  • масло - 100 г
  • кашкавал - 200 г
  • червен пипер
  • чесън - 1/2 глава
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В нагорещен тиган слагаме маслото, към него добавяме изварата и разбъркваме до получаване на еднородна смес.

Добавяме кашкавала и яйцата, оставяме на котлона до готовност, като периодично разбъркваме.

Ако изварата не е осолена, когато яденето е готово, добавяме сол и наситнените скилидки чесън.

Слагаме разядката в подходяща чиния и овкусяваме с червен пипер.

Разядката с извара и чесън е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2
50
40
31
20
11
Дай твоята оценка: