Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Бирени мезета»Панирани броколи с топено сирене

Панирани броколи с топено сирене

ЕлицаЕлица
Помощник Готвач
463313611
Панирани броколи с топено сирене
Снимка: Елица
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Кой е казал, че мъжете не обичат броколи? А опитахте ли да ги панирате и да ги поднесете с бира? Гарантиран резултат"

Необходими Продукти

  • броколи - 500 г
  • сол
  • брашно - 3 - 4 с.л.
  • галета - 3 - 4 с.л.
  • яйца - 1 - 2 бр.
  • олио
  • топено сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсваме броколите на розички. В една тенджера оставяме вода да заври, прибавяме и 1 ч.л. сол и пускаме броколите за 2-3 мин да омекнат малко, изваждаме ги след това и ги слагаме под студена вода.

В една купа разбиваме двете яйца. В други две изсипваме брашното и галета. Овалваме първо брашно, след това яйце и накрая в галета.

Пържим в силно сгорещено олио до порозовяване. Вадим върху кухненска хартия, за да се отцедят. Сервират се в чиния с настъргано отгоре топено сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: