Лапад с варени яйца

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
228
865
300
410
1
04/02/2017
"Ето как да отбележим по вкусен начин пролетта "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 205
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме брашното в олиото до златисто, прибавяме почистения, измит и нарязан лапад.

Задушаваме с малко вода докато омекне и посоляваме.Заливаме с гореща вода и варим още 6-7 минути.

Прибавяме млякото, разбито със счукания джоджен и чесън, варим още 5 минути.

Дръпваме от огъня и прибавяме нарязаните на кубчета яйца и ситно нарязаният магданоз.

Четиристранно кухненско ренде от неръждаема стомана 23 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Четиристранно кухненско ренде от неръждаема стомана 23 см
8.80 лв.
Виж ››

Верен помощник за всяка домакиня - висококачествено ренде с четири различни страни, с чиято помощ ще готвите с лекота

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар