Начин на приготвяне
В купа настържете на едро ренде кашкавала, чукнете вътре яйцето, добавете каймата, сол, смлян черен пипер, много ситно нарязани 1 или 2 броя кисели краставички, ситно нарязаните печурки, магданоза и залейте с бирата.
Разбъркайте добре до получаване на хомогенна смес. Не се притеснявайте, ако от бирата сместа изглежда водниста.
Оставете да поседи на стайна температура около 20 минути, а вие през това време може да подготвите аранжировката за принцесите.
Извадете костилките на маслините и ги нарежете на тънки ивички, обелете моркова и го нарежете на слайсове с белачката, същото може да направите и с останалите ви две кисели краставички.
Разстелете върху филийките хляб равномерно сместа и печете в предварително загрята фурна или принцесник до готовност. Гарнирайте с слайсовете от морковите и киселите краставички, украсете с маслините.
Поднесете със стрък пресен магданоз и поръсете накрая със щипка любов!
Запечените царски сандвичи са готови.