Начин на приготвяне
Хлебчетата Чабата се нарязват на четири равни части, след което всяка от тях се разполовява. Половината разрязани хлебчета се запичат на тостер и се намазват с горчица.
Пилешкото месо се нарязва на жулиени и се запържва в малко мазнина. Щом получи златист загар, се поръсва със сол и черен пипер на вкус. Готовото месо се разпределя върху половината от запечените и намазани с горчица хлебчета.
Върху него се настъргва сирене Чедър.
След това хлебчетата се слагат в загрята фурна, докато се разтопи сиренето.
Отгоре върху всяко се слага лист салата Айсберг и резенче домат. Похлупва се останалите запечени хлебчета.
Половината станалите нарязани хлебчета Чабата се намазват с разбит хайвер и се поръсват с наситнен копър.
Отгоре се слага по парче пушена сьомга и тънка лента краставица.
Сандвичите се похлупват с останалите нарязани половинки хлебчета.
Студените мини сандвичи за рожден ден са готови.