Пържоли с риган

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Пържоли с риган
Снимка: Rabie
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг свински пържоли
  • брашно - 1 ч.ч.
  • чесън - 10 скилидки
  • червено вино - 150 мл
  • риган - пресен или сух
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли и хубаво ги натрийте със сол, черен пипер и риган.

Оставете така за 30 минути. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте всяка пържола в брашно и изпържете месото равномерно.

След това ги прехвърлете в йенски съд с капак.

Добавете накълцания чесън, стрък пресен риган, полейте с виното и сложете да се пече за около 20-30 минути в загряна фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: