Крехки свински пържоли на фурна

Теодора ТоневаТеодора Тонева
Новак
29
178
65
102
07/02/2017
"Освен ако гостите не са заклети вегетарианци, няма как да сбъркате с тази вечеря "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
29 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо317 264
  • Преглеждания за месеца1482
  • Преглеждания за седмицата354
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена29

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 1 кг
  • сол - 1 ч.л.
  • чубрица - ч.л.
  • червен пипер - ч.л.
  • черен пипер - на вкус
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накланяте една тавички и слагате всички подправки в получилия се наклон заедно с малко олио и вода, колкото да се получи кашичка от подправките.

Ако пържолите ви са много мазни, може да не слагате олио. Начуквате пържолите и започвате да ги овалвате в кашата от подправки и да ги редите в тавичката.

След като овкусите всички пържолите и ги наредите, покрийте тавата с фолио и ги сложете да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса.

След един час махнете фолиото и ги запечете до готовност. Могат да се сервират с гарнитура по желание.

Рецептата има възможност да се допълни с гъби, които се нареждат върху свинските пържоли. Това е една изключително лесна рецепта с приятно вкусен ефект.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ламби
Ламби
31.12.2018 07:11
Ако ги мариноваш ще станат по-вкусни !
1
2