Начин на приготвяне
Пригответе пудинга по указанията на опаковката. В малка купа поставете половинка ягода с разреза надолу и допълнете купата с пудинг. Останалия пудинг завийте със стреч фолио и оставете настрани да се охлади.
С миксер разбийте сметаната на пухкав крем и добавете студения пудинг, отново разбийте до еднородна маса. Внимателно отлепете пудинга от купата и поставете в средата подходяща чиния.
По ръба в кръг шприцовате от сметановия крем на всяка палачинка, сгъвате на четири с крема отвътре. Подредете палачинките около пудинга в кръг с ръба към него, на два реда.
А там където се е показал сметановия крем, набучете резенчета ягоди. Затоплете леко течния шоколад, и поръсете небрежно върху палачинките. Декорирайте с останалите крем и ягоди.