Лютика по Плевенски

Паулина СтояноваПаулина Стоянова
Помощник Готвач
182
1k
619
332
2
22/03/2017
"Вкусна разядка за всеки повод - хапнете и споделете "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 017
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме в тенджера вода да заври.

Обелваме лука и заедно с чушките и 1 с.л. сол ги слагаме във врящата вода. Варим до готовност.

След като са готови, ги отцеждаме от водата с помощта на гевгир. След като позастинат чушките им отделяме ципата от месестата част.

В хаванче счукваме чушките с лука и чесън. След като сме ги счукали, ги слагаме в чиния и добавяме олио, оцет и още сол.

Това е страхотна разядка за всеки повод.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар