Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено сирене»Предястие с Камамбер

Предястие с Камамбер

Теодора  Иванова КаменоваТеодора Иванова Каменова
Помощник Готвач
534954181
Предястие с Камамбер
Снимка: Yordanka Kovacheva
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Не ви трябва повод, за да приготвите това уникално предястие, а само скъпи хора, с които да го споделите И бутилка добре изстудено вино"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 200 г
  • камамбер - 1 питка /120 г/
  • кайсиево сладко - може и друго
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разточете на тънка кора бутерното тесто.

Намажете със сладкото, поставете питката Камамбер в средата и загънете като пакетче, като хубаво притиснете краищата с вилица.

Печете в тава с хартия за печене, умерена фурна до готовност.

Поднесете топло с леко изстудено розе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

marcheva14
marcheva14
Данче, чудесна снимка си добавила, но да те питам, колко време го печеш във фурната, `щото така посочено "печете до готовност" нищо не ми говори, колко е тази готовност. ? Да се зачерви тестото ли, това ли е? Благодаря!
29.05.2017 00:47
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Обожавам със смокини или боровинково сладко ........
28.05.2017 17:29