Домашна торта с плодове и нишесте

daniela dimitrovadaniela dimitrova
Новак
1
26
15/08/2012
"Да живеят домашните торти!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 841
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме всеки блат по отделно, като разбиваме хубаво яйцата със захарта до побеляване, добавяме ванилията, олиото и накрая брашното пресято с бакпулвера. Изпичаме блатовете до порозовяване в умерена фурна.

След като се изпекат и истинат блатовете, приготвяме крема според указанието на пакетчето.

Слагаме първия блат в тортена чиния, сиропираме го с компот илизахарен сироп, покриваме с крема и подреждаме плодове. Слагаме втория блат който също сиропираме, покриваме с крем и плодове.

Третия блат покриваме с разбитата сметана. Украсяваме тортата с плодове или розички от сметана.

Да ви е сладко.

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мариана
мариана
02.04.2014 08:42
3ч. захар и 6ч. брашно + 3 бакпулвера....каква ли торта ще стане..
0
0
гергова
гергова
23.12.2013 11:39
моля преди да пишете рецепта вземете и я направете:))))смешни сте с тези 6 чаши брашно
0
0