Начин на приготвяне
В купа се изсипва рибата тон, като предварително е отцедена от соса в нея. Рецептата е с майонеза и затова е за предпочитане рибата да е в собствен сос, а не в олио.
Филето се намачква с вилица, за да се наситни. Зеленият лук се измива, почиства, нарязва и добавя към рибата. Яйцата се сваряват и след като изстинат, се режат на дребно.
Подготвените продукти се овкусяват със сол, черен пипер и пресни листа мащерка. Прибавя се майонезата, предварително смесена с една чаена лъжичка горчица. Всички съставки се разбъркват и разядката се поставя в хладилник, за да се охлади.
От тостерния хляб се изрязват кръгчета с помощта на чаша или резец. Кръгчетата се запичат леко.
Рибната разядка се поднася върху препечените хлебни кръгчета.
Коментари