Пържени манатарки

ЕмелЕмел
Чирак
26
92
36
39
1
14/12/2019
"Който се сеща за по-вкусно бирено мезе от това - да донесе, а дотогава ще си хапваме тези пържени манатарки "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 291
  • Преглеждания за месеца188
  • Преглеждания за седмицата129
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Манатарките се нарязват на филийки и се осоляват по вкус.

В чиния сипваме брашното и овалваме филийките една по една от двете страни.

След това слагаме в тиган малко олио да загрее и пържим гъбите докато станат златисто червени, така и от двете страни.

Пържените манатарки са супер мезе!

Бамбукова правоъгълна дъска за ценители - 38 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбукова правоъгълна дъска за ценители - 38 см
37.99 лв.
34.99 лв.
Виж ››

Подгответе лесно, бързо и чисто продуктите за ястието си върху бамбуковата дъска за рязане. Висококачествена, устойчива на следите от нож, достатъчно голяма, за да се чувствате комфортно, докато готвите. Отделете специално място в кухнята на вашата бамбукова дъска, защото тя ще остане дълго време там.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар