Домашно песто от магданоз

Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаИноватор41517322292
26/08/2017
"Магданозът много успешно заменя босилека и също се получава много вкусно песто "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 575
  • Преглеждания за месеца164
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се измива, отцежда и заедно със стръковете се нарязва на едро.

Слага се в дълбок съд (чаша или буркан), прибавят се чесънът, зехтинът, кокосът, черният пипер, хималайската сол и пармезан на люспи (направени с белачка за зеленчуци). Може да използвате и пармезан на прах.

Блендирайте до получаване на хомогенна смес.

Съхранявайте пестото в хладилник.

Използвайте за салати, разядки, зеленчукови и млечни антипасти, сирена и декорации.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар