Домашно песто от магданоз

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
451
2k
1k
958
3
26/08/2017
"Магданозът много успешно заменя босилека и също се получава много вкусно песто "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 681
  • Преглеждания за месеца278
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се измива, отцежда и заедно със стръковете се нарязва на едро.

Слага се в дълбок съд (чаша или буркан), прибавят се чесънът, зехтинът, кокосът, черният пипер, хималайската сол и пармезан на люспи (направени с белачка за зеленчуци). Може да използвате и пармезан на прах.

Блендирайте до получаване на хомогенна смес.

Съхранявайте пестото в хладилник.

Използвайте за салати, разядки, зеленчукови и млечни антипасти, сирена и декорации.

Бамбукова поставка с 3 отделения
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбукова поставка с 3 отделения
7.00 лв.
Виж ››

Изключително стилна бамбукова поставка с три отделения, с която ще впечатлите гостите си и ще имате красива и образцова трапеза.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар