Сьомга с лимон, копър и зехтин на фурна

Паулина СтояноваПаулина Стоянова
Помощник Готвач
182
7
12
2
26/08/2017
"Лесна и здравословна рецепта със сьомга за всички онези, които пазят диета "
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 641
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се измива и се слага в тавичка. Овкусява се със сол. Поръсва се с копър.

Залива се със зехтин и сока от лимона, който е изцеден в пресичка.

Оставя се в хладилник за 20 минути, за да поеме подправките.

Пуска се фурната на 200 градуса и след като загрее се слага рибата. Пече се за около 20-25 минути.

Сервира се още топла с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар