Начин на приготвяне
Измийте пилешките крилца, подсушете и ги поръсете със сол и черен пипер.
Запържете ги в малко олио, на слаб огън до кафяв цвят на месото от двете страни, свалете ги от огъня.
Настържете на едро ренде картофите, нарежете лука и магданоза на ситно и ги смесете. Отделно разбийте яйцата, добавете млякото, сметаната, брашното и зеленчуковата подправка, ако е нужно, посолете и разбъркайте добре с картофената смес.
Добавете майонезата, разбъркайте добре и сипете сместа в подходяща тава.
Отгоре подредете запържените пилешки крилца и завийте тавата с фолио.
Поставете тавата в предварително нагрята на 200 градуса фурна и печете около 30-40 минути.
Сервирайте ястието с прясна салата.