Елда с грах

Рая АндоноваРая Андонова
Иноватор
5943k1k2k8
Елда с грах
Снимка: Рая Андонова
1 / 3
05/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене35 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Постничко и вкусно от кухнята на Готвач.БГ"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковът, чесънът (и гъбите) се нарязват и се запържват. Добавя им се 1. 5 - 2 ч.ч. вода и се оставя да заври.

Добавя се грахът, намалява се котлонът и се оставя да ври в продължение на 15-тина минути, след което се добавя измитата елда.

Прибавят се подправките, без магданоза.

Оставя се да къкри 15-20 минути. Когато се свари, се смесва с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: