Начин на приготвяне
Четири броя круши се измиват. Разрязват на две по дължина и се почистват от семките. В купа се смесват зехтинът, медът, горчицата, оцетът и лимоновият сок.
Към сместа се прибавят сол и черен пипер на вкус. С така приготвения дресинг се намазват крушите.
Плодовете се нареждат в тава с незалепващо покритие, с разрязаната част надолу, и се заливат се с останалата част от дресинга.
Пекат се около 20 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна, с включен вентилатор.
След като се изпекат внимателно се обръщат и във всяка круша се слагат нарязани парченца сирене Бри.
Тавата се връща отново във фурната и плодовете се допичат още пет минути. Готовите пълнени круши се поръсват със предварително натрошени и изпечени бадеми.
Пълнените круши със сирене Бри са готови.