Пържен кьоп

фифифифиНовак
24/08/2012
"Почти готово кьопоолу, което има нужда само от малко чесън и пресен магданоз, за да придобие завършен вид!"
Приготвяне60 мин.
Готвене240 мин.
Общо300 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 426
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете пиперките, обелете ги и ги почистете от дръжките и семките. Патладжаните също опечете и обелете.

Смелете през машинка за месо пиперките и патладжаните. Сложете нарязаните червени домати да се варят, докато се посгъстят и сокът им се поизпари.

Добавете към тях патладжаните и чушките и долейте 3/4 л олио, като посолите на вкус. Пържете сместа, докато започне да цвърчи и да се отделя от сместа.

Разсипете готовата смес за кьопа в буркани и долейте отгоре 1 пръст гореща мазнина. Затворете ги много добре и ги съхранявайте на тъмно и хладно.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар