Пържен кьоп

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
24/08/2012
"Почти готово кьопоолу, което има нужда само от малко чесън и пресен магданоз, за да придобие завършен вид!"
Приготвяне60 мин.
Готвене240 мин.
Общо300 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 589
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете пиперките, обелете ги и ги почистете от дръжките и семките. Патладжаните също опечете и обелете.

Смелете през машинка за месо пиперките и патладжаните. Сложете нарязаните червени домати да се варят, докато се посгъстят и сокът им се поизпари.

Добавете към тях патладжаните и чушките и долейте 3/4 л олио, като посолите на вкус. Пържете сместа, докато започне да цвърчи и да се отделя от сместа.

Разсипете готовата смес за кьопа в буркани и долейте отгоре 1 пръст гореща мазнина. Затворете ги много добре и ги съхранявайте на тъмно и хладно.

Двойна затварачка за буркани като от едно време
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойна затварачка за буркани като от едно време
13.50 лв.
Виж ››

Практична и лесна за употреба затварачка за буркани с удобна двойна дръжка, пръв помощник при приготвянето на зимнина.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар