Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Пържен бакалярос

Пържен бакалярос

TanyaGyurovaTanyaGyurova
Готвач
1421k6332
Пържен бакалярос
Снимка: TanyaGyurova
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
3
"Решихте ли каква салатка ще сервирате заедно с пържената рибка?"

Необходими Продукти

  • риба бакалярос - 2 бр.
  • царевичен грис - за овалване на шайбите риба
  • хималайска сол
  • олио - за пърженето
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате рибата и я нарязвате на шайби с дебелина около 1 пръст.

В дълбока чиния смесвате царевичния гриз със солта на вкус и овалвате всяко парче риба в сместа.

Пържете рибата до златисто и поднасяте със салата или друга гарнитура по ваш вкус.

Пърженият бакалярос е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: