Начин на приготвяне
Изчистваме и нарязваме зеленчуците - лука на колелца, а червените пиперки на лентички.
Пилешкото филе измиваме и нарязваме на кубчета. Кашкавала настъргваме на ренде, а магданоза и копъра на ситно.
В тиган, в който сме сипали олиото, поставяме лука. Запържваме докато омекне, след което вадим.
В олиото добавяме нарязаните на хапки пилешко филе и запържваме до полуготовност. В йенско стъкло изсипваме лука и филето, като поръсваме с черния пипер.
Върху тях посипваме и нарязания пипер. Яйцата счукваме и към тях добавяме нарязания на дребно магданоз и копър.
Изсипваме сместа отгоре и най-отгоре поръсваме с настъргания кашкавал. Печем на умерена фурна до готовност.