Начин на приготвяне
Яйцата се сваряват добре. Обелват се и като изстинат, се разрязват на две.
Жълтъците се изваждат и се намачкват с вилица. Добавя се рибата тон, майонезата, солта, черният пипер. Лимоновият резен се обелва от бялата кожица и се накълцва на ситни парченца. Всичко се обърква много добре.
В чиния се накъсват листа от зелена салата.
С получената смес се пълнят яйчицата. Отгоре се слагат по малко наситнени парченца риба тон и листенца магданоз за декор.
Ако желаете, може да ръснете и прясно смлян черен пипер.
Наредете пълнените яйчица върху зелената салата и сервирайте веднага.
Бележка: Невинаги за хубавите и вкусни неща се иска много време!
Бързите пълнени яйца с риба тон са готови.