Начин на приготвяне
Тази закуска приготвяме с останалите от вечерта продукти в коледните плата - кашкавал, луканка, сушеница, синьо сирене.
Тайната за тези сандвичи се крие в овкусеното домашно масло. След познатата на всички технология за неговото приготвяне, го смесвам с подправките - чубрица, риган и малко мащерка. То е подходящо за тези принцеси със сухи мезета. Намазвам филилиите хляб с него.
Подреждам резени от луканка и сушеница. Настъргвам малко синьо сирене на ситно ренде, а кашкавалът на едро. Смесвам ги добре и поръсвам върху сухите мезета.
Запичам принцесите, докато се разтопи кашкавалът. Още топли, ги поръсвам с чубрица.
Гарнираме принцесите с чери домати и стръкчета мащерка.
Топлите принцеси със сушеница и кашкавал са много вкусни.