Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Печени солени орехи с белтъци

Печени солени орехи с белтъци

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Печени солени орехи с белтъци
Снимка: Габриела
1 / 4
30/12/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
10
"Почерпете с бира и ще видите какво мезе сме ви приготвили"

Необходими Продукти

  • орехи - 500 г
  • сол - 1 ч.л.
  • белтъци - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме орехите на половинки.

Приготвяме солена смес, като разбиваме двата белтъка със солта.

В тава, застлана с хартия за печене, разпределяме орехите.

Поръсваме с готовата смес и разбъркваме добре.

Печем в умерена фурна до около 10-15 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Албена Атанасова
Албена Атанасова
Много хрупкави и апетитни станаха. Всички мои гости ги харесаха!
09.12.2019 12:23
1
1
Покажи всички подкоментари