Начин на приготвяне
Сладкарската сметана се разбива заедно с пудрата захар на пухкав крем, след което се добавя и крема сиренето и отново се разбива.
Бананите се режат на шайби. Кремът на д-р Йоткер се приготвя според указанието на опаковката.
Във форма за торта с диаметър 20 см се подреждат ред бисквити, напоени с кафе и мляко, като се запълват и дупките. Маже се с крема на д-р Йоткер и се подреждат банани.
Вторият ред по същия начин, но този път се слага от сметаната. Така се редува, докато свършат бисквитите.
Накрая се завършва с белия крем, отгоре се слагат цветни пръчици, настърган шоколад и парчета банани.
Бисквитената торта се оставя да престои няколко часа в хладилник.
Бисквитената торта с два вида крем и банани е готова.
Коментари