Начин на приготвяне
Сложете продуктите за марината в дълбока купа. Разбъркайте ги внимателно, колкото да се смесят. Може да се получи за кратко ефервесцентен ефект между солта и колата, но не се притеснявайте.
Сложете месото в отделна купа и го залейте с маринатата, като трябва да сте сигурни, че всяко парченце е покрито с нея. Покрийте със свежо фолио и оставете в хладилника за 1 нощ.
Загрейте олио в тиган и сложете маринованото телешко да се задържи от всяка страна до златистокафяво.
Добавете към тях отредените купени кръгчета. Сотирайте ги в сгорещената мазнина и ги прибавете при телешкото.
Размийте царевичното нишесте в маринатата, залейте с нея телешкото и лука и оставете на тих огън, докато постигнете желаната гъстота.