Начин на приготвяне
В правоъгълна форма или квадратна с ринг подреждате бишкотите - изправени, откъм дългата им страна.
Между тях редите също изправени бисквитите.
Леко ги сиропирате с четка в сока от компот или в друг сироп - по избор.
Изсипвате топъл крем, направен от млякото, пудингите, яйцето и захарта.
Когато го махнете от котлона, добавете и маслото.
Поставяте навсякъде от крема и заглаждате отгоре.
Оставяте така до изстиване на крема - най добре в хладилник.
След това разбивате сметаната, измазвате отвсякъде тортата и я украсявате с пош.
Нужно е бисквитената торта да престои в хладилник няколко часа, преди да я разрежете.
Бисквитената торта с бишкоти и пудинг е готова.