Начин на приготвяне
Бисквитите и лешниците се натрошават и се смесват с меда, като се оставят една две бисквити за накрая.
Сместа се разпределя по малко в хартиени формички за мъфини, колкото да покрие добре дъното.
Поръсва се с по малко стрита бисквита, за да не лепне и с помощта на лъжица или дъното на чаша се натиска силно няколко пъти.
Така във всяка формичка се получава блат с дебелина около 1 сантиметър.
След това се приготвя пудингът според указанията на пакетчето (повечето се разбиват с миксер в студено прясно мляко) и се разлива във формичките.
Поръсва се с натрошени бисквити и се оставя за около 30 минути да се втвърди.
Украсява се с настърган шоколад и сърчице, което може да направите от бисквити, палачинка шоколад или друго.