Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Сос за месо»Сос Ранч (Ранч дип)

Сос Ранч (Ранч дип)

Росица МариноваРосица Маринова
Помощник Готвач
1097914611
Сос Ранч (Ранч дип)
Снимка: Росица Маринова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
"Добавете този сос Ранч към вашата салата или предястие - ще останете повече от очаровани"

Необходими Продукти

  • заквасена сметана - 200 г
  • майонеза - 200 г
  • лучено брашно - 1 с.л.
  • чесън на прах - 1 с.л.
  • бял пипер - 1/4 ч.л.
  • магданоз - 2 с.л. сух
  • босилек - 1 с.л.
  • сол - 4 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се заквасената сметана и майонезата.

Останалите продукти се смесват.

Към майонезения сос се прибавят 4 ч.л. от сместа и 1 ч.л. мед.

Престоява в хладилник 2 часа.

Оригиналната рецепта е била продадена в САЩ за 2 000 000 долара. :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: