Бъфало чикън дип

JuliyaJuliya
Помощник Готвач
5317k2k1
Бъфало чикън дип
Снимка: Juliya
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"Поръсете със синьо сирене и сервирайте Бъфaло чикън дип Buffalo Chicken Dip със зеленчуци или чипс по ваш избор."

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 2 ч.ч. (варено или печено)
  • крема сирене - 220 г
  • сос ранч - 1/2 ч.ч.
  • лют сос - 1/2 ч.ч. или на вкус
  • сирене чедър - 1/2 ч.ч. + за поръсване
  • синьо сирене - 20 г (по желание)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете крема сиренето, соса Ранч и соса от люти чушки (като Red Hot на Frank).

Добавете накъсаното на конци пилешко филе и настърганото сирене Чедър и разбъркайте.

Сипете сместа във форма за печене, покрийте я с алуминиево фолио и печете в предварително загрята на 180°C фурна за 15 минути.

След това извадете дипа, разбъркайте, поръсете със сирене Чедър и печете за още 10 минути.

Поръсете със синьо сирене и сервирайте Бъфало чикън дип (Buffalo Chicken Dip) със зеленчуци или чипс по ваш избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: