Начин на приготвяне
В чаша слагаме 5 с.л вода и добавяме съдържанието на 1 пакетче пудинг Ванилия.
Разбъркваме, за да се разтвори. В тенджерка на котлона слагаме прясното мляко, течния бял шоколад и захарта и разбъркваме.
Оставяме да заври, но не прекалено. Трябва да е горещо и да се разтвори добре захарта. На тънка струйка изсипваме разтворения пудинг.
Бъркаме непрекъснато, за да не стане кремът на бучици. Трябва да е гладък и гъст крема. В йена нареждаме един ред бисквити. Върху него още топъл крема слагаме един ред от него.
Обезкостяваме черешите от компота и нареждаме върху крема една част от разполовените череши. Следва пак ред бисквити, ред крем и ред наредени череши.
Третият ред е бисквити. Върху тях разнасяме ред крем и заграждаме. Смиламе орехите и разпределяме отгоре. Слагаме тортата на студено да стегне.
Най-отгоре за украса слагаме 2 бисквитки. Да ви е сладко! Хапваме с кафе.